Voordelen service van matras reiniging

Hygiene voor uw kinderen een belangrijk aspect voor u als ouder. Hieronder leest u meer over de voordelen die matras reiniging bied voor kinderen:

  1. Met name jonge kinderen liggen overdag regelmatig in bed. Zij hebben dus regelmatig en langdurig intensief lichamelijk contact met de matras. Naast huisstofmijt, huisstofmijtuitwerpselen, bacteriën, virussen, schimmels en huidschilfers bevat een kindermatras een hoge mate van opgedroogde urineresten, zouten en eiwitten uit transpiratievocht en braaksel. Als hier geen actie op ondernomen wordt vormt de matras een regelrecht gevaar voor de algehele hygiënenorm en blijft het de voornaamste overbrenger van ziektekiemen. Tevens is de matras door de aanwezigheid van huisstofmijt, en daardoor de allergene stof guanine, veroorzaker van allerlei allergische reacties. Steeds meer jonge kinderen hebben hier last van. Door uw kindermatrassen te laten reinigen lost u deze problemen per direct op.
  2. Zonder ouders en verzorgers geen kinderopvang. Zij bepalen door wie en waar hun kinderen worden opgevangen maar ook waar u als kinderopvang aan moet voldoen. Door op de juiste wijze kenbaar te maken dat uw matrassen hygiënisch, schoon en allergievrij zijn overtuigt u hen van uw zorg voor hygiëne en gezondheid. Zij zullen eventuele volgende kinderen in het gezin ook aan uw zorg toevertrouwen. Daarbij overtuigt het ouders en verzorgers die op zoek zijn naar kinderopvang, deze zijn op zoek naar opvang dat net dat beetje extra zorg biedt. U onderscheidt zich van andere kinderopvang door de matrassen te laten reinigen.
  3. Door matrasreiniging verlengt u de levensduur van uw matrassen met wel 40% tot 100%. U hoeft om hygiënische reden of doordat de matras verzadigd is met allergenen stoffen geen nieuwe aanschaf meer te doen. Dit hoeft dus alleen nog maar als de matras versleten is. Dit bespaart u veel geld. De gehele reiniging is droog en vrij van chemicaliën dus onschadelijk voor mens en dier. De reiniging vind op locatie plaats, kinderen kunnen binnen 10 minuten weer slapen op hun eigen matras.